Gratuități de Vară

Pentru o Viață mai Bună

Se termină vara? Ce dacă? Zâmbește!!!
Avem cadouri pentru tine!

blonde-businesswoman-speaking-into-megaphone2.png

Calea către o viață mai bună

Final de vară… unii suntem mai nostalgici cu gândul la relaxarea adusă de o vacanță însorită, alții abia așteptăm să începem proiecte noi, alții pur și simplu continuă ce au început deja.

Încă de la începutul lui, anul acesta s-a anunțat un an al proiectelor împlinite.
Chiar dacă am trecut de jumătatea lui și poate încă ești departe de a-ți fi atins obiectivele, timpul nu este pierdut.
Cu drag îți oferim acum oportunitatea de a face ceva diferit, de a te (re)descoperi, de a împlini ceva ce poate simți că lipsește.

👉 Fie că alegi să te redescoperi prin scris…..
👉 Fie că alegi să înveți să-ți creezi un panou al dorințelor….
👉 Fie că alegi să aduci relaxarea în rutina ta zilnică prin meditații…
👉 Fie că te-ai hotărât să aduci relația cu copilul tău la un alt nivel….

Alege pentru TINE!

Viața ta Zen

Alexandra Vasilache, Zen LifeStyle Coach, pasionată de practicile orientale și Yoga pentru față, te invită într-o zonă a Alchimiei Feminine și ti-a pregătit două cadouri care îți sunt de mare ajutor atunci cand vrei sa te relaxezi și să-ți regăsești echilibrul în viață.

Viața TA de Scriitor

Mirela-Carmen, Nonfiction Writing & Book Coach, ți-a pregătit două ebooks în care afli care sunt și cum să parcurgi pașii necesari scrierii Primei TALE Cărți, cum să te împrietenești cu Muza ta și cum să depașești frica de a fi criticat fără să îți schimbi personalitatea.

Viața ta de părinte

Claudia Brighidovici, Psiholog, Parenting Coach și Consilier vocational ți-a pregătit "Ghidul celor 5 pași intuitivi pentru a obține rezultatele dorite în relația cu copilul tău", ghid ce te ajută să depășesti multe dintre obstacolele cu care te confrunți ca părinte.

Viața TA CU VIZIUNE

Sanna, Coach pentru tehnica "Infinite Possibilities" îți dezvăluie modul în care și-a împlinit dorintele folosind un Vision Board profesionist (Panou al Dorințelor) și te învață cum să-ți construiești și tu o astfel de busolă permanentă în viață."

"Bucureșteancă devenită, dobrogeancă din născare, am studiat Matematică și Relații Economice Internaționale, dar apoi am fost cucerită de dezvoltarea personală și practicile orientale. In 2009 am obținut doua diplome în coaching una la Paris, alta în Marea Britanie. Anul trecut am redescoperit o dragoste mai veche, Yoga pentru față. Pasionată fiind, am studiat mai multe școli și mi-am construit propriul program bazat pe cele mai bune practici."

Nu prea poți să fii liniștită atunci când ai toată viața doua joburi – unul care ține de casă și altul din care câștigi bani. Așa ajungi să înoți printre îndatoriri și să uiți un pic de tine.

Relaxarea o amâni pe mai târziu. Pentru că atunci când ești „căpitan de navă” nu te retragi din post pur și simplu. Uneori poate fi chiar prea târziu, atunci când stresul își pune amprenta pe corpul tău fizic și apar diferite boli sau…riduri.

Alchimia Feminină îți propune o oază de relaxare Zen LifeStyle ca să poți să te bucuri de echilibru in viață. Relaxarea mentală prin meditație poate fi o provocare pentru mințile efervescente – și totuși există o cale de a te împrieteni cu meditația.

Yoga pentru față îți arată cum poți să ai chipul relaxat si să îți reeduci mușchii feței ca să reduci ridurile – totul este să îți setezi rutine corecte.

"Sunt Claudia Brighidovici, psiholog, consilier vocațional, parenting coach. Misiunea mea este să ajut părinții de adolescenți și preadolescenți, prin intermediul sesiunilor de coaching sau al cursurilor online, să se redescopere pe ei înșiși și să se (re)conecteze cu copiii lor, pentru a le descoperi potențialul și pentru a-i ghida să ajungă adulți de succes."

Pentru părinții de preadolescenți și adolescenți….

Când pui capul pe pernă noaptea, ce ți-ai dori să fi făcut peste zi și nu ai făcut?

La ce visezi?

Poate că îți dorești să fii un părinte mai bun, să fii mai prezentă în viața celor pe care îi iubești, să fii mai împlinită profesional sau să fii mulțumită și recunoscătoare pentru ceea ce ai acum. Poate chiar îți dorești să nu mai funcționezi pe modul supraviețuire și….. multe altele.

Una dintre cele mai mari provocări cu care mamele mi-au povestit că se confruntă este să ducă la bun sfârșit ceea ce și-au propus pentru ziua respectivă. Dacă simți la fel, atunci nu ești singură, iar acest material este pentru tine:

Ghidul celor 5 pași intuitivi pentru a obține rezultatele dorite în relația cu copilul tău.

"Practic dezvoltarea personală de zeci de ani, ceea ce m-a ajutat să-mi îmbunătățesc viata radical. Sunt fascinată de puterea minții și de faptul că îți poți construi viața așa cum vrei, independent de circumstanțe. Mi-am dorit să pot ajuta și alte persoane să ducă o viață de calitate, pe măsura aspirațiilor lor, asa ca am devenit antrenor certificat pentru tehnica Infinite Possibilities cu Mike Dooley. De atunci Panoul Dorințelor (Vision Board) este o busolă permanentă în viața mea."

Viața nu “ni se întâmplă” ci noi suntem cocreatori. Gândurile și sentimentele noastre crează realitatea din jurul nostru. Asta nu este numai o teorie spirituală, chiar este dovedit știintific. Dacă vrei să îți trăiești viața așa cum vrei tu, trebuie să fi conștient și focusat.

O unealtă foarte bună pentru focus este un Vision Board. Acesta funcționează foarte simplu: faci un tablou cu ceea ce-ți dorești să obții și te uiți la el în fiecare zi. Am observat că funcționează și pentru cei care cred în asta și pentru cei care nu cred.😊

Poți să îți faci și tu un Vision Board – pentru că îți ofer un video GRATUIT unde:

  • vei vedea vision board-urile mele din trecut și cum s-au împlinit
  • vei învăța la ce trebuie să te gandești când îți faci un vision board
  • vei învăța cum poți să-ți faci unul digital, ca să-l pui pe ecranul computerului și să-l vezi tot timpul
"Salut! Sunt Mirela-Carmen si… Misiunea mea este sa te ghidez pe Calea catre Cartea TA. În clipa în care am înțeles că adevărata putere de a schimba lumea, de a o face mai bună, stă DOAR în mâinile scriitorilor, nu am mai stat pe gânduri. Drept rezultat, mi-am făcut un scop în viață de a ajuta pe oricine dorește să devină scriitor și autor de carte deoarece, cred cu tărie că, lumea strălucește mai tare atunci când… scriitorii scriu."

Cuvintele pot inspira pe Calea catre Cartea TA dar… numai Actiunea produce schimbarea!

👉 Află cum să depășești toate obstacolele și să anihilezi temerile ce îți blochează Calea către Prima TA Carte

👉 Află care sunt și cum să parcurgi pașii necesari scrierii Primei TALE Cărți, cum să te împrietenești cu Muza ta, cum să depașești frica de a fi criticat fără să îți schimbi personalitatea, ce tehnici să folosești astfel încât, la final, să ții în mâini o carte ce va fi nu doar utilă cititorului dar să-i și schimbe viața în bine.

👉 Vezi cum poți să îți descoperi și să-ți recunoști vocea de scriitor astfel încât sa-i folosești “semnătura” cu succes, stăpânind mindsetul si psihologia din spatele scrierii primei tale cărți.

👉 Învață cum să menții starea de flow și de ce este cel mai important factor în viața ta de scriitor, în timp ce descopero cum să depășești limitările Fricilor care te țin blocat și nu te lasă să termini de scris prima ta carte.

Impartaseste cu prietenii tai!