Cât se câștigă în Suedia?

E greu de estimat cât se câștigă în Suedia. Depinde de munca pe care o faci, de zona în care lucrezi, de câta experiență ai, de ce calități ai, dacă știi limba, dacă beneficiezi de cazare, mașină de serviciu și de cât de bine negociezi.

Aici nu există salariu minim de bază. Totul depinde de cum negociezi cu firma la care vrei să te angajezi. Sindicatul are ceva recomandări dar până la urmă, întrebarea e pentru cât vrei tu să lucrezi.

În tabelul de mai jos ai niște exemple. Vezi că aceeași muncă poate da diferite salarii. Salariile sunt în SEK (coroane suedeze).


Tot ce ai citit mai sus sunt informații preluate de pe paginile oficiale, ce se aplică în situațiile standard stabilite de către autorități. Dar se mai întâmplă uneori, ca situația ta să schimbe un pic caracterul standard al dosarului, acesta necesitând o abordare mai specială din partea ta sau a celor ce se ocupă de el.

Dacă sunt membri ai comunității ce au trecut prin astfel de experiențe mai speciale, îi invit să le detalieze aici, în speranța că poate sunt de ajutor pentru alții.

Voi publica doar comentariile constructive ce au legătură cu subiectul. Mulțumesc!

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top