Învață limba suedeză acasă

și creează-ți o viață mai bună în Suedia!​

zile
ore
minute
secunde

Înscrie-te până pe 4 februarie 24:00!

ÎNSCRIE-TE LA CURS 25% REDUCERE!

Când vorbești limba suedeză și trăiești în Suedia vin și avantajele.​

Poți găsi un loc de muncă mult mai ușor, în condiții mai bune și cu un salariu pe măsură. În general, viața ta socială va depinde direct de nivelul tău de implicare în a învăța limba.

Mulți mi-au spus că din cauza serviciului nu au timp și nici energie să ajungă la școală ori li se pare imposibil să învețe “suedeza asta”.

La ei m-am gândit atunci când am creat acest curs online.

Am hotărât să creez un format de curs pe care l-am gândit în așa fel încât să ai libertatea de a învăța în ritmul propriu și pe înțelesul tău.

Pe ce m-am bazat atunci când am luat aceasta hotărâre?

Trăiesc aici de peste 30 de ani și stăpânesc foarte bine limba suedeză.

Capacitățile mele de a structura și de a simplifica lucrurile, m-au ajutat să învăț și alte limbi străine (vorbesc 4 limbi fluent iar la nivel de turist încă 4).

Ceea ce am constatat din experiența mea că este eficient în procesul de învățare a unei limbi străine, am folosit pentru formarea acestui curs. 

Nimic nu e imposibil!

Scopul meu este să îți arăt că limba suedeză e mai ușoară decât crezi.

Beneficiile cursului “Suedeza cu Sanna”:

Acest curs este foarte diferit de celelalte cursuri oferite în Suedia, atât de cele gratuite cât și de cele plătite.

Predarea pe românește

Predarea pe românește este unul din marile beneficii. S-au înscris la acest curs persoane care au început să învețe suedeza cu mine de la zero și după două luni de studiu (adică numai după primele două module) atunci când au fost evaluați pentru a începe la SFI, nivelul lor a fost de B sau de C.

Vizionezi de câte ori vrei

Poți viziona lecțiile de câte ori vrei, nu e ca la școală unde ți se explică numai o dată, iar dacă ai lipsit o zi (sau toată săptămâna), informația e pierdută. La acest curs vei avea acces în permanență.

Un video/zi

Vei avea 20 de video-uri (câte un video pentru fiecare zi a săptămânii, cu acest ritm înseamnă cam o lună de studiu) unde îți explic cum e gândită limba suedeză.

Pe placul tău

Înveți în ritmul tău și înveți în privat (unora le este rușine să vorbească de față cu alții, mai ales la început).

Câte puțin

Înveți câte puțin în fiecare zi în loc să mergi la școală de două ori pe săptămână (acesta e un mod mai bun de a învăța o limba străină).

Contact românesc

Primești ajutor de la mine, poți să mă întrebi ce vrei, îți răspund pe românește.

Acum cu reducere de 25%! Reducerea expiră în:

zile
ore
minute
secunde

Te-ai hotărât?

VII CU NOI DE DATA ASTA?

​“Când am venit în Suedia nu știam cum anume să mă descurc… cum să învăț să vorbesc o limba destul de grea. Norocul meu a fost Sanna, o persoană minunată care m-a luat de la zero și mi-a explicat cât de ușor posibil, m-a motivat să învăț și mi-a arătat că se poate! ”
Ingrid
”Da, am reușit! Și totul a început cu… “ja”, “nej”, “tack”!”
Cu fiecare modul parcurs, încrederea în tine va crește, vei vedea că de la zi la zi faci progrese și vei reuși să te faci înțeles. Important e să vorbești! Iar satisfacția va fi și a mea, voi fi mandra de tine!

Ce înseamnă “Suedeza cu Sanna”?

În acest curs am adunat cuvintele cele mai folosite și am explicat gramatica de bază pentru ca tu, din confortul locuinței tale, să înveți câte puțin în fiecare zi pentru a-ți crea o bază bună și a fii cat mai independent în societatea suedeză.

predare

20 de video-uri unde explic, pe românește, cum gândesc suedezii când e vorba de limbă și te învăț cuvinte noi. Un video are în general 5-10 minute în primul curs și 15-20 minute în celelalte trei.

repetare

20 de audio-uri unde ai numai cuvintele noi, cu pauză între ele ca să poți repeta după mine.

exercitii

minim 20 de exerciții, pe care le găsești în format electronic și care fac ca tema zilei să fie un pic mai distractivă și mai ușor de realizat.

Suedeza cu Sanna 1

La finalul acestui curs vei începe să te “dezgheți”, să înțelegi ce se spune în jurul tău, să nu ți se mai pară suedeza așa de complicată.

Suedeza cu Sanna 2

Importante noțiuni de gramatică cu care vei putea să formezi foarte multe propoziții. La sfârșitul celor 2 cursuri vei știi 500 de cuvinte și gramatica de baza.

Suedeza cu Sanna 3

În modulul 3, începem să introducem și câteva cuvinte de legătură, cuvinte noi de vocabular și pe lângă asta mai facem o recapitulare a subiectelor principale de gramatica din cursul 2.

Suedeza cu Sanna 4

Ultimul modul din acest curs va fi mult mai aplicat în viața de zi cu zi. Am creat monologuri și dialoguri despre diverse situații cu care cei mai mulți dintre noi ne întâlnim.

Dacă nu ai facut cursurile 1 și 2, nu îți recomand să începi cu cursul “Suedeza cu Sanna 3” sau “Suedeza cu Sanna 4”, pentru că sunt create pe ceea ce se învață în primele două cursuri (și cuvintele și gramatica de acolo).

Ce spun cei care au făcut cursul “Suedeza cu Sanna”?

“Eu mi-am construit practic baza limbii suedeze, cu Sanna. Și am mai petrecut apoi foarte puțin timp la SFI. Nu se compară cele două metode de predare, e clar că asimilezi mult mai ușor și mai rapid atunci când totul ți se explică pe înțelesul tău.”
Cristina
” Venind în Suedia de curând mi s-a părut că e greu să înveți limba suedeză, am încercat singură dar fără rezultat. Acum de 3 săptămâni studiez cu Sanna și mi se pare foarte ușor și simplu să învăț limba suedeză.”
Elena
“Sunt foarte mulțumită de acest curs și într-un timp așa de scurt am învățat foarte multe, chiar nu mă așteptam. Dacă se poate aș dori să continui și în următoarea lună.”​
Mădălina
”Pe mine m-au ajutat foarte mult lecțiile pe care le-am primit, am învățat foarte multe. Cu toate ca sunt foarte obosită să știi că în continuare îmi fac temele.”​
Mihaela

Profită de reducere de 25%!

zile
ore
minute
secunde

Pentru cine este potrivit acest curs?

Pentru toți cei care locuiesc în Suedia sau vor să se mute aici și doresc să se descurce singuri încă de la început. Acest curs oferă niște avantaje clare celor care:

Preferă educația în limba română

Faptul că eu explic totul pe românește și fac corelații între limba suedeză și cea română, te ajută să înțelegi mult mai repede.

Vor să învețe eficient

Acest curs este structurat și explicat astfel încât să înțelegi ușor și să înveți repede. De asemenea, faptul că înveți câte o lecție în fiecare zi și că poți să accesezi cursul de unde vrei, te ajută atunci când vrei să vezi iar o anumită temă sau să faci o recapitulare.

Nu au dreptul sau nu au loc la SFI

Dacă ai planuri să te muți în Suedia este ideal să înveți limba înainte de a veni aici. Astfel vei avea un avantaj foarte mare când cauți de lucru și îți vei rezolva mult mai ușor toate treburile zilnice.

Nu știu engleza

Dacă mergi la SFI și nu știi engleza este foarte greu. Nu înțelegi ce se vorbește, nu știi să întrebi nimic…

De ce acum?

“Cel mai bun timp să plantezi un copac a fost acum 40 de ani. Următorul cel mai bun timp e acum.”

Profită de reducere de 25%!

zile
ore
minute
secunde

Garanția “ZERO riscuri” asigurată!

Ai 14 zile în care poți cere banii înapoi dacă “Suedeza cu Sanna” nu e pentru tine. Astfel, ne poți trimite un email la info@viatainsuedia.ro în termen de 14 zile de la cumpărarea cursului și-ți vom înapoia toți banii, fără să fii nevoit să dai vreo explicație. E atât de simplu!

CE PIERZI DACĂ NU TE ÎNSCRII LA CURS?

Limba suedeză este cheia pentru succesul tău în Suedia! ​ Dacă locuiești în Suedia și nu vorbești suedeza, pierzi multe:

  • rămâi la cheremul firmelor mai neserioase
  • câștigi mai puțini bani
  • depinzi de alții să-ți traducă tot timpul
  • pierzi beneficiile pe care le oferă țara , pentru că nu-ți cunoști drepturile
  • pierzi posibilitatea de a te împrieteni cu oameni care nu vorbesc românește

Fă acum ceea ce este cel mai greu de făcut: Primul Pas!​

Vei vedea că e mult mai ușor decât crezi!

Disclaimer: Rezultatele diferă de la persoană la persoană, în funcție de determinarea fiecăruia de a învăța. Acesta este un curs de limbă străină care are puterea de a schimba viziunea cursantului. Vei putea obține maximul din acest curs dacă ești deschis la noi perspective, determinat să înveți, pui întrebări și lămurești nedumeririle ce pot apărea și aplici cât mai repede ceea ce înveți.

Scroll to Top