Select Page

SUEDEZĂ CU SANNA

Cursul te învață suedeza de bază, ca să te poți descurca în viața de zi cu zi. Predarea este pe românește, ca să poți să înțelegi ușor și să înveți repede.

CE CONȚINE CURSUL?

Cursul te învață în total circa 1000 de cuvinte, de care ai nevoie în convorbirile de toată ziua, și gramatica de bază (adică singular/plural, feminin/masculin, trecut/prezent/viitor…).

Predarea se desfășoară online, ceea ce înseamnă că poți viziona când vrei și de unde vrei, fără să trebuiască să fii prezent la școală la o anumită ora. Un alt beneficiu este că nu pierzi o lecție dacă nu ai putut să mergi la școală (că ai fost bolnav sau obosit). În plus, poți viziona de câte ori vrei, până intelegi perfect.

 Cursul este împărțit în 4 module. Fiecare modul conține: 

  • 20 de lecții video, în care îți explic limba suedeză, făcând mereu corelații cu limba română pentru a te ajuta să înțelegi și să reții mai ușor
  • 20 de fișiere audio, care conțin numai cuvintele noi din lecția respectivă, ca să le poți repeta de mai multe ori, pentru a le memora și pronunța din ce în ce mai corect
  • minim 20 de exerciții, pe care le vei găsi într-un format interactiv și ușor de parcurs, ca să pui în aplicare ce ai invatat

 

SuedezĂ cu Sanna -1 

💥 primele 250 de cuvinte de bază (numere, despre locuință, mâncare, haine, corp, culori…). 

💥 gramatica la nivel minim (alfabetul, noțiuni simple despre substantiv, verb, adjectiv și pronume). 

La finalul acestui curs vei începe să te “dezgheti”, să înțelegi ce se spune în jurul tău, să nu ți se mai pară suedeza așa de complicată.

Preț: 1998 SEK

suedezĂ cu sanna – 2

💥 încă 250 de cuvinte de bază

💥 gramatică puțin mai avansată, dar tot bază (plural, timpurile verbului, cuvinte de legătură…).

La sfârșitul celor 2 cursuri vei ști 500 de cuvinte și gramatica de bază cu care vei putea să formezi foarte multe propoziții.

Preț: 1998 SEK

suedezĂ cu sanna – 3

💥 încă 250 de cuvinte noi, de bază

💥 cuvinte de legătură și recapitulăm gramatica din modulul 2

Începem să formăm propoziții mai lungi folosind cuvintele de legătură. Totul devine mult mai clar.

Preț: 1998 SEK

suedezĂ cu sanna – 4

💥 încă 250 de cuvinte de bază 

💥 și mai multe cuvinte de legătură și multe conversații luate din viața reală

Monologuri și dialoguri despre diverse situații cu care cei mai mulți dintre noi ne întâlnim. De exemplu: la serviciu, la medic sau în timpul liber. Vei vedea că poți face față unei conversații în suedeză.

Preț: 1998 SEK