Multumesc!

Hej! Am ajuns si la sfarsitul colaborarii noastre! Cum ti s-a parut drumul? Eu sper din suflet, ca a fost unul mai usor si mai scurt datorita explicatiilor pe care le-ai primit in aceste video-uri. Dar nu in ultimul rand, datorita tie care acum cand te uiti in urma, sigur vezi o evolutie a ta fata de cum erai cu cateva luni in urma. Ai o baza acum, pe care esti liber sa construiesti si sa o dezvolti.

Ce iti pot sugera eu pentru a-ti consolida cunostintele de suedeza sunt urmatoarele:

– uita-te cat mai mult la posturile de televiziune suedeze – uita-te la filme in suedeza – asculta posturile de radio suedeze – audio book-uri suedeze – muzica suedeza – fii atent la oamenii de langa tine care vorbesc in suedeza – cauta sa vorbesti cu cineva din familie – cauta pe youtube video-uri care te pot ajuta sa iti dezvolti vocabularul, mai ales acum cand ai inteles cam cum este gandita aceasta limba – si nu in ultimul rand trebuie sa stii ca e foarte important sa practici limba si sa vorbesti cat mai mult oriunde interactionezi cu oamenii: magazin, la doctor, cu vecinii etc.

Eu iti multumesc acum pentru ca m-ai ales pe mine sa te indrum pana aici si sper sa ne mai auzim curand si sa imi spui: ” Vezi, suedeza e usoara!” Continua sa te dezvolti si sa investesti in tine pentru ca sigur vei reusi!

Mult succes de acum inainte si sa faci alegeri inteligente! 🙂

Cu drag, Sanna!